Asmeninis paskolos pasirinkimas žmonėms su blogu kreditu

Neabejotinai verčiausi jūsų dėmesio greitų paskolų pasiūlymai šiai dienai:

Jei jūs patyrėte darbo praradimą, medicinos sąskaitas, ar kitus finansinius iššūkius, teigdamas, kad geras kredito reitingas gali būti sudėtingas. Su geru kredito reitingu jūs galite sutikti laikinus finansinius iššūkius, gaudamas asmeninę paskolą nuo banko ar skolindamas įstaigą. Bet jei jūs turite blogą kreditą, tai gali būti sudėtinga ar neįmanoma gauti asmeninę paskolą nuo banko. Ką jūs galite padaryti, kad gautumėte blogą kredito skelbimo pažinčių skyrelyje paskolą? Jūs turite kažkokį pasirinkimą, bet jūs turite būti atsargus.

Gauta Kreditinė kortelė reguliari kreditinė kortelė yra negarantuotos paskolos forma. Tai reiškia, kad skolintojas teikia jums būsimą prieigą prie pinigų, įkurtų tiktai jūsų praėjusia kredito istorija. Jūs neturite pakelti jokio įkeisto turto, tokio, kuris yra reikalingas naminei teisingumo paskolai ar automobilio paskolai

Bet jei jūs turite blogą kreditą, jūs negalite sugebėti gauti negarantuotą paskolą. Kaip būdas padėti jums atstatyti jūsų kredito reitingą, daug bankų pasiūlymo gautos kreditinės kortelės. Jei jums pritaria gautai kreditinei kortelei, jūs privalote paversti į grynųjų pinigų indėlį į kreditinės kortelės pranešimą. Jūs galite tada panaudoti kreditinę kortelę, kad padarytumėte pirkimą iki jūsų indėlio kiekio. Tada, kai jūs darote savo reguliarų mėnesinį užmokestį, tai galvoja teigiamai apie jūsų kredito reitingą.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Gauta kreditinė kortelė nėra paskola. Tai yra tiesiog būdas nustatyti geresnį kreditą. Po apytiksliai vienerių metų, jūs galite turėti teisę reguliariai kreditinei kortelei. Bet laikrodis lauke kažkoks nesąžiningos gautos kreditinės kortelės kompanijos išieško besaikius mokesčius.

Mokėjimo dienos Paskolos, Jei jūs turite pastovų darbą ir skubiai reikiate grynųjų pinigų nenumatytam blogiausiam atvejui, jūs galėtumėte svarstyti mokėjimo dienos paskolą. Tai yra didelis procentas trumpalaikė paskola, tipiškai gauta iš kaimynystės mokėjimo dienos paskolos parduotuvės.

Pasakykime, kad jūs turite pasiskolinti 400$ šiandien, kad taisytumėte jūsų automobilį. Jūsų kita mokėjimo diena yra po dviejų savaičių, ir jūsų namo paimtas mokestis yra 1.000$. Mokėjimo dienos paskolos įstaiga paprašys jūsų tikrinimo lygiai 400$ plius palūkanos. Tikrinimas yra datuotas dvi savaitės vėlesne data į jūsų kitą mokėjimo dieną. Jūs duodate jiems tikrinimą ir einate iš įstaigos su 400$ grynaisiais pinigais.

Ant jūsų kitos mokėjimo dienos paskolos įstaiga gaus jūsų pinigus pagal čekį. Jei jūsų tikrinimas atšoka, jūs galite būti priklausantis sunkaus nusikaltimo baudžiamajam persekiojimui, ar skolintojas sutiks apversti jūsų paskolą į kitą mokėjimo dieną – stačiam mokesčiui.

Mokėjimo dienos paskolos yra brangios. Paskolos mokesčiai yra apskaičiuoti per 100$, pasiskolintus, ir tipiškai svyruoja nuo 10$ į taip aukštai kaip 30$ per pasiskolintus 100$. Jei jus apkaltins 15$ per pasiskolintus 100$, 14 dienų 400$ paskola kainuos jums 60$ su palūkanomis. Tai yra metinė procentinio dydžio norma 390 % (BALANDIS). Galvokite apie tai – jūs iš tikrųjų norite užmokėti 60$, kad pasiskolintumėte 400$ dvi savaites? Ir neužmirškite, kad jūsų kitas atlyginimas nebus $ 1.000 – tai bus 540$, todėl, kad jūs grąžinsite paskolą.

Nuo pero prie pero, Skolinantis Taip pat žinomas kaip nuo asmens prie asmens, skolinantis, P2P, skolinantis, ar socialinis skolinimas, nuo pero prie pero, skolinantis, gali būti geru pasirinkimu, jei jūs turite prieigą prie skolinančios grupės. Iš pradžių, nuo pero prie pero, skolinantis, buvo išvystytas standžiai mezginio tautinių grupių, kurios patikėjo vienas kitu ir kas galbūt neturėjo prieigos prie tradicinių bankų. Jos labiausiai pagrindiniame, grupė kuria baseiną pinigų, nuo kurių nariai gali išimti paskolas, tipiškai tikslais tokiais kaip vestuvės, statydami namus, ar pradėdami mažą įmonę. Pinigai yra tada grąžinti, kartais su žemomis procentinėmis išmokomis.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Tradicinė skolinanti pero grupė priklauso nuo aukšto lygio asmeninių žinių ir pasitikėjimo tarp dalyvių. Plačiajai visuomenei, komercinis nuo pero prie pero, skolinantis svetaines, veikia internete ir greitai įgyja populiarumą. Peras, kad Įsižiūrėtų, skolindamas svetaines gali apskritai padėti visų kredito tipų žmonėms. Kadangi asmenys, skolinantys pinigus, atlaiko nukirsti didesnį sugrįžimą ant savo investicijos, skolindami žmonėms su blogu kreditu – jūs turite daugelį, kurie nori padaryti tai. Peras, kad įsižiūrėtų ar socialinis skolinimas tampa puikiu būdu gauti grynuosius pinigus, nenaudodamas bankų ar kreditinių kortelių.

Asmeninės paskolos su blogu kreditu gavimas gali būti sudėtingas, bet jei jūs neskubėsite ir ištirsite visą pasiekiamą pasirinkimą, jūs tikrai surasite žmones, pasiruošusius paskolinti pinigus. Kaip visada, vėl imkitės perspėjimo kadangi paskolos, pasiekiamos žmonėms su blogu kreditu, apskritai turės aukštesnes normas ir mokesčius, jungtus su jais.

1175
1.5/5 ( 30% )
remiantis 2 vertinimais
Ačiū!
Klaida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *