2013 komplektas dideliam paskolos kainos karui – jei paskolos gavėjai tiki kažkuo paskolins

Neabejotinai verčiausi jūsų dėmesio greitų paskolų pasiūlymai šiai dienai:

Vyriausybės Finansavimas Skolinimui plano ir padidinto lenktyniavimo rinkoje yra verstas pamatyti aukštą vertės paskolos ‘kainos karą’ 2013. Tai yra vaizdas vyresniojo vadybininko Nacionalinėje Gyvenamųjų namų statybos bendrijoje, kuris taip pat mano, kad pramonė turi padaryti daugiau, kad įtikintų potencialius paskolos gavėjus, kad skolintojai turi apetitą, kad padarytų verslą.

Mes žiūrime į perspektyvas didelės paskolos rinkos 2013 ir kodėl nacionaliniai ir Londono paskolos brokeriai galėtų turėti padaryti daugiau, kad padrąsintų klientus kreiptis dėl vidaus paskolos.
Karinis paskolos kainos komplektas, kad smogtų Velykose 2013

Kalbėdamas Paskolos Versle, Expo James Chidgey, nauji Nationwide’s stato vyresnįjį vadybininką pasakė: "Jei jūs manote, kad jūs pamatėte kainos karą ligi šiol šiais metais, jūs nepamatėte nieko dar."

Chidgey, kas aptarė padarinius įvairių vyriausybinių iniciatyvų ant naujo stato sektorių, pasakė, kad jis buvo ‘ypač optimistiškas’ apie Finansavimą Skolinimui plano ir kad tai buvo jo mėgstama iniciatyva žymiai.

Ir, pramonės ekspertas numatė, kad skolintojai didės viršuje lenktyniavimas Velykose 2013, kuris yra tradiciškai naminio pirkimo sezono pradžia. Jis mano, kad skolintojai pradės turėti paskolinti, ir jie turės sureguliuoti skolinančius kriterijus bet taip pat ir jų aukštesnę paskolą, kad vertintų skolinimą.

Jis numato, kad gyvenamųjų namų statybos bendrija turės apytiksliai £150 milijardų rinkoje kitais metais, ir tai išlaikys juos iki 2013, ir kad kiti metai bus labiausiai daug žadantis iš visų praėjusių penkerių metų.

Islay Robinson, Londono paskolos patarėjo Enness Private Clients vadovas susitaria su šiuo mąstymu. Yra ženklų, kad Finansavimas plano Skolinimui turi ankstyvą poveikį kiekiui didelės paskolos, skolinančios Jungtinėje Karalystėje ir ant palūkanų normų.

Tačiau, paskolos rinkai, kad padarytų pilną atgavimą planas turės būti konkurencingesnių reikalų priežastis aukštoje paskoloje į vertes. Skolintojai turės taip pat būti paruošti atpalaiduoti savo griežtus kriterijus, kad padėtų pirmą kartą pirkėjams ant turto kopėčių.

Vyriausybė ir pramonė turi dalį, kad žaistų

Ponas Chidgey taip pat pridėjo, kad vyriausybė ir skolintojai turėjo didelę dalį, kad žaistų perkėlime planų visuomenei todėl, kad buvo bendras vartotojo sutarimas, kad jie negalėjo gauti namo.

Ponas Robinson, Londono paskolos brokeris ir didelis paskolos ekspertas, taip pat mano, kad problemos dalis šiuo metu yra, kad paskolos gavėjai mano, kad jie negaus paskolos, jei jie kreipsis dėl tokio. Tikrovė yra tokia, kad yra bankų ir gyvenamųjų namų statybos bendrijų ten su apetitu paskolinti. Tačiau, jei namo pirkėjai nemano, kad jie gali gauti paskolą, jie net nebandys.

Tam tikri bankai turi apetitą, kad paskolintų dideles paskolas klientams pagal puikias normas taip bet kas, galvojimui apie namų pirkimą gerai patartų kalbėti su brokeriu iš pradžių ir gali būti nustebintas didelio pasiekiamo paskolos pasirinkimo diapazonu. Aukštam tinklui, vertam klientai, Londono paskolos brokeriai vystė santykius su skolintojais daugiau kaip daugelį metų.

386
Ačiū!
Klaida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *